Живот

Поглед во домот на Марк Закерберг

11. јануари 2017 - 18:54 | Б.С.Б.

Марк Закерберг е еден од најбогатите луѓе на планетата. Судејќи според некои примери од други богати луѓе, неговиот дом мора да е неверојатен. Но, според овие фотографии, домот на Закерберг е едноставен и минималистички.

Основачот на Facebook ги покажа надворешноста и внатрешноста на куќата, купена за 7 милиони долари пред неколку години. Всушност, нејзината внатрешност воопшто не е променета, пишува Bright Side.

Од неодамнешното претставување на неговиот виртуелен асистент наречен J.A.R.V.I.S. можевме да видиме дека неговиот дом е скромен.

Коментирај