емотикон

Стигнаа нови емотикони: уморно смајли, харфа, лопата...

Седум нови емотикони се додадени во стандардизираниот каталог и се наменети за различни платформи и уреди.
Read more

Кој беше најкористениот емотикон во 2021 година?

Емотиконите, или попознати како смајлиња, се веќе редовен дел од нашата неформална онлајн комуникација.
Read more
реклама

Три најдобри протеини за здравo срце

Read more

Неделен хороскоп од 15 до 21 јули според руски астролог

Read more

Кој е идеалниот крвен притисок кон кој треба да се стремиме?

Read more

Се огласи Меланија Трамп: Монструм!

Read more