јајце

play_arrow

Како да препознаете квалитетни јајца?

Тестото и колачите направени од домашни јајца имаат поинтензивна жолта боја отколку производите во кои се користеле јајца купени во продавниците.
Read more

Што е поздраво, белката или жолчката?

Некои луѓе често јадат јајца така што ја делат белката од жолчката, поради озогласените количини масти, калории и холестерол.
Read more
реклама

Неделен хороскоп од 25 септември до 1 октомври

Read more

Пијалаци што не треба да ги пиете ако имате висок крвен притисок

Read more

Се гради највисоката кула во светот, ќе биде висока 1.000 метри

Read more

Што се добива кога ќе завариш две Југо коли во една?

Read more