ХОПС

play_arrow

Употребата на дроги да се третира како здравствен, а не како кривично-правен проблем

Употребата на дроги да се третира како здравствен, а не како кривично-правен проблем и да се декриминализира, но не само со измени на Кривичниот законик, туку преку воспоставување мултисекторски пристап.
Read more
реклама

Гејтс се вакцинираше, но и понатаму носи маска – сака да биде пример

Read more

Хит - електричен автомобил кој чини 4.500 долари

Read more

Peugeot го смени „лавчето“ – дали ви се допаѓа?

Read more

Некогаш беше најдебелото дете во светот, сега никој не може да го препознае

Read more