Радмила Шеќеринска

Шекеринска: Ќе бараме политичка и кривична одговорност за бегството на Мијалков

  „Кај сите органи што потфрлиле ќе мораме да бараме и политичка, но од некои луѓе ќе мора да бараме и кривична одговорност.
Read more