Реге-Жан Пејџ

Реге-Жан Пејџ е најубав маж во светот

Реге-Жан Пејџ, кој го играше Сајмон Басет во првата сезона на популарната серија Bridgerton на Netflix, е прогласен за најубав маж во светот.
Read more

Толку убавина на едно место: Кои актери ќе ги видиме во „The Gray Man“?

Ѕвездата на хит серијата „Bridgerton“ Реге-Жан Пејџ им се придружи на актерите кои ќе бидат дел од „The Gray Man“, филм кој се очекува да биде најскапиот во историјата на оваа платформа.
Read more
реклама

Олово, кадмиум и арсен се пронајдени во домат и крставица на македонскиот пазар

Read more

Протече нов нацрт договор од СЗО:„Светот мора да се подготви за нова уште посмртоносна пандемија“

Read more

Трагична несреќа кај Штип со три загинати лица

Read more

Цели семејства од Македонија одат на сезонска работа во Хрватска

Read more