Живот

Вториот MINI ONE од МИНИ И МАКСИ отпатува за Тетово

21. јануари 2020 - 10:18 |

Пред салонот М-КАР во Скопје Државна Лотарија додели уште еден автомобил MINI ONE од инстант лозот МИНИ И МАКСИ.

Среќниот добитник на кој ги предадовме клучевите од прекрасниот автомобил е Меридон Муртезани од Тетово.

Меридон ни ја раскажа неговата среќна приказна.

Имено, тој често купува инстант лозови, а на роденденот на неговата внука барајќи подарок за неа во трговскиот центар Палма мол во Тетово,  од  продажното  место на Државна Лотарија купиле само два лоза МИНИ И МАКСИ. Еден од двата лоза му донел три исти симболи и посакуваниот автомобил MINI ONE.

Меридон пресреќен за добивката вели дека кој игра тој и добива и дека не престанува тука со игрите на среќа на Државна лотарија.

Тој го напушти салонот со новиот автомобил кој ќе го вози низ улиците на Тетово.

*Промотивен текст

Коментирај