Фит

5 најсилни вежби за задник цврст како камен

5. октомври 2017 - 15:21 | Кајгана

Доколку почнете со овој тренинг барем два пати неделно, вашиот задник до наредното лето ќе биде тврд како карпа.

Чучњевите, исчекорите, мостот и останатите вежби кои ги правите за да го зацврстите задникот не се единствените, па обидете се и со овие. Резултатите ќе ви се допаднат, бидејќи овие вежби ги активираат сите мускули на задникот, од сите страни.

Коментирај