Лето во Барселона со MASTERCARD® DEBIT

Нова наградна игра од Шпаркасе Банка во соработка со Mastercard

Шпаркасе Банка Македонија ја започна новата наградна игра „ЛЕТО ВО БАРСЕЛОНА СО MASTERCARD® DEBIT“, наменета за сите нови или постојни корисници на Пакетот за млади или кој било од S, М, L и Премиум пакетите за физички лица, со вклучена Mastercard Debit бесконтактна дебитна картичка, издадена од Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје.

Сите физички лица на возраст од 18 – 28 години имаат единствена шанса да освојат едно од 3-те патувања за двајца во Барселона, Шпанија, со платен авионски превоз, хотелско сместување за 4 ноќевања и џепарлак од 100 евра на Mastecard Debit картичката на добитникот. 

Сите нови корисници што ќе аплицираат за еден од пакетите со вклучена Mastercard Debit бесконтактна картичка, автоматски добиваат една шанса за учество. Како потврда за учество ќе се смета поднесеното Барање за Пакетот за млади или кој било од S, М, L или Премиум пакетот, со вклучена Mastercard Debit бесконтактна картичка, во експозитурите на Банката.

Постојните корисници на еден од пакетите со вклучена Mastercard Debit бесконтактна картичка добиваат една шанса за учество со минимум 5 трансакции направени на кој било износ со Mastercard Debit бесконтактна картичка издадена од Шпаркасе Банка.

Потврда за учество во Наградната игра за трансакциите направени со Mastercard Debit бесконтактна картичка ќе се сметаат потврдите од вкупниот број реализирани трансакции на ПОС-терминали, како и СМС-пораките доставени преку услугата СМС-известувања за секоја реализирана трансакција со Mastercard Debit бесконтактна картичка издадена од Шпаркасе Банка Македонија во времетраење на наградниот период.

Официјалното извлекување на добитниците на наградите ќе се изврши на 7.8.2019 година, со почеток во 12:00 часот, во просториите на Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје, на ул. „Македонија“ 9-11, Скопје. Добитниците на наградите ќе бидат извлечени автоматски, по принципот на случаен избор, со специјален софтвер развиен за потребите на наградната игра.

За повеќе информации околу наградната игра „ЛЕТО ВО БАРСЕЛОНА СО MASTERCARD® DEBIT“, посетете ја официјалната веб-страница www.sparkasse.mk или најблиската експозитура на Шпаркасе Банка Македонија.

*Промотивен текст

реклама

Наја Ривера се удавила за неколку минути, покажа официјалниот извештај

Read more

Во Санџак осамна албанско знаме, интервенираше српската војска

Read more

Пограничен инцидент во Охридско Езеро со глисер со албански ознаки

Read more

За јавните личности и приватните газиња

Read more

Живот

Интересни факти за бебињата родени во август

Read more

Туристичките места пливаат во отпад: Каде да се впери прстот?

Read more

Промени кои може да ги направите уште денеска за позелена иднина

Read more

Четири прашања кои треба да си ги одговорите пред да го смените работното место

Read more

Магазин

Тим лекари на Кардиологија спасија повреден во сообраќајка со стентирање кое за првпат се изведува кај нас

Читај повеќе

Интересни факти за бебињата родени во август

Читај повеќе
  • play_arrow

Анти-корона меур - бизарен дизајн на заштитен шлем

Читај повеќе

И оние кои не биле заразени со коронавирус можат да развијат имунитет

Читај повеќе

Танзаниски рудар пронајде скапоцен камен и по вторпат заработи милиони

Читај повеќе
  • play_arrow

Што треба да пиете ако сте го почнале процесот на слабеење?

Читај повеќе
  • play_arrow

Египет го кани Маск лично да се увери како се градени пирамидите

Читај повеќе

Копала тунел за син ѝ да избега од затвор

Читај повеќе
  • play_arrow

Предлог за 10-минутно утринско вежбање

Читај повеќе