Џон Бон Џови

Бон Џови и покрај богатството пет дена неделно мие садови во ресторан

Во 2011 година Џон Бон Џови отвори синџир ресторани наречен The Soul Chain во кои се нуди бесплатна храна за сиромашните, а неодамна во интервју откри дека пет дена неделно работи во еден од нив и мие садови.
Read more
реклама

Италија личи на чизма, Албанија на кондом, а Македонија?

Read more

Дали може да опстои бракот без секс?

Read more

Највисоките дрвја во светот завиткани во огноотпорни ќебиња за заштита од пожар

Read more

Нови мерки за влез во Швајцарија - новина и за невакцинираните

Read more