Family Guy

play_arrow

Family Guy ја објаснува вакцинацијата на начин што секој може да го разбере

Сет Мекфарлен и соработниците на хумористичната анимирана серија Family Guy направија видео на PSA што треба да ги поттикне луѓето да се вакцинираат против коронавирус, пренесува Variety.
Read more
реклама

Кои се најголемите опасности од гледање порно филмови?

Read more

Како точно се пресметува возраста на кучињата во човечки години?

Read more

Што е поздраво - свинска маст или масло?

Read more

Кое е вашето идеално место за секс според хороскопот?

Read more