Fiat 500L

Каква судбина го очекува Fiat 500L?

Според Clubalfa.it, можно е во фабриката во Крагуевац, соседна Србија во следните неколку години да почне да се произведува Fiat 500 Giardiniera или нов компактен SUV.
Read more
реклама

Баљум Баљум и Тетово велоград

Read more

Австрија ќе испрати 651.000 дози вакцини од ЕУ за Западен Балкан

Read more

Кран го донесе огромниот кревет во новата вила на Роналдо

Read more

Комисијата за заразни болести препорача продолжување на рестриктивните мерки

Read more