камера

play_arrow
filter

DJI го претстави Osmo Pocket 3 со голем број подобрувања

DJI ја претстави Osmo Pocket 3 гимбал камерата, која носи голем број подобрувања во однос на претходниот модел.
Read more
play_arrow
filter

DJI ја претстави камерата Osmo Action 4 со поголем сензор и подобра стабилизација

Помина неполна година од претставувањето на камерата DJI Osmo Action 3, но и покрај ова пристигна четвртата генерација.
Read more
play_arrow

Презентирана акционата камера Insta360 GO 3, чини од 430 евра

Компанијата Insta360 официјално ја претстави малата акциона камера Insta360 GO 3, која го наследи ултра преносливиот модел GO2, а доаѓа со Action Pod и екран осетлив на допир кој може да се врти.
Read more
реклама