контрола на оружје

Сенатот на САД усвои закон за контрола на поседувањето оружје

Двопартиски пакет безбедносни мерки за оружје беше усвоен во Сенатот на САД доцна синоќа, иако Врховниот суд нашироко ги прошири правата за оружје со пресудата дека Американците имаат уставно право да носат оружј
Read more
реклама

Роналдо отвори и петти хотел: Луксуз и високи цени, базен, спа и посебна исхрана

Read more

Три раси на кучиња кои најмногу личат на волци

Read more

Тинејџерите сѐ повеќе го напуштаат Facebook

Read more

Тенисер среде натпревар нарача бургер и го изеде

Read more