Skyglow

Зошто сѐ помалку ѕвезди можеме да видиме со голо око?

Бројот на ѕвезди што може да се видат драстично се намали во последните десетина години.
Read more
реклама

Откриен потонат брод стар 3.300 години, со стотици недопрени амфори

Read more

Се појави нов сој на коронавирусот

Read more

Грција во сè поголеми проблеми поради масовниот туризам

Read more

Хороскопски знаци на кои ќе им се смени среќата со парите во јули

Read more