Филм & ТВ

Топ 10 најпиратирани филмови на неделата

28. јануари 2019 - 14:04 | Б.С.Б.

Објавена е нова листа на десетте најсимнувани филмови на BitTorrent за изминатата недела.

Torrent Freak ја објави најновата листа на пиратирани филмови. На врвот се наоѓа „Bohemian Rhapsody“,  а по него следат „A Star is Born“ и „Aquaman“.

Оваа недела на листата има два нови филмови, тоа се „The Grinch“ и „Widows“.

Најсимнуван филм е „Bohemian Rhapsody“.

Податоците за оваа листа се информативни и од едукативен карактер.

1. Bohemian Rhapsody

2. A Star is Born

3. Aquaman

4. The Grinch

5. Hunter Killer

6. The Girl in The Spider’s Web

7. Bumblebee

8. First Man

9. Venom

10. Widows

Коментирај