Филм & ТВ

Мег Рајан изгледа како восочна фигура

14. април 2019 - 15:11 | Б.С.Б.

Некогаш позната холивудска актерка препознатлива по улогите во романтични комедии, денес непрепознатлива поради бројните естетски зафати.

57-годишната актерка Мег Рајан оваа недела ја прослави 30-годишнината од еден од најпознатите филмови „When Harry Met Sally...“. На прославата присуствуваше и нејзиниот колега Били Кристал, кој во споредба со неа воопшто не е променет.

Темата на прославата не беше славниот филм, туку замрзнатото лице на актерката, која изгледа како восочна фигура. Многумина сметаат дека претерала со пластичните операции, но актерката одби да зборува на оваа тема пред новинарите.

Со затегнато лице и без ниту една брчка со видно пополни образи и усни, актерката на настанот изгледаше како восочна фигура. Иако постојано се смееше, изразот на нејзиното лице не се промени. Пластичните операции се можеби и причина за тоа што во последните десет години оваа симпатична актерка има снимено само два филма.

Коментирај