гориво

Колку повеќе гориво ви троши автомобилот на минусни температури?

Возењето на кратки растојанија во зима не е економично бидејќи тогаш автомобилот троши најмногу гориво, односно моторот не се загрева.
Read more

Колку би заштедиле Германците на гориво ако ја ограничат брзината на Аутобан?

За општото ограничување на брзината на Аутобан долго се дебатира, а моменталната состојба најмногу им оди во прилог на оние кои се залагаат за оваа мерка.
Read more
реклама

Ограда од надвозник падна во Автокоманда, откорнати се дрвја, поплавени улици, делови од Скопје останаа без струја

Read more

Оградата од мостот во Автокоманда падна врз две возила

Read more

Доларот зајакна, еврото ослабе

Read more

6 симптоми дека имате дефицит на витамин Д во вашето тело

Read more