колекционер

И за Англија во продажба неубави карти - до кога Македонија ќе има најгрди карти во Европа?

Со години за натпреварите на фудбалската репрезентација на Македонија во продажба излегуваат грди карти без душа, без ништо што ја идентификува репрезентација и речиси црно-бели.
Read more

Колекционер од Кичево поседува збирка од околу 1.000 различни кибрити

Еден од малубројните колекционери од Кичево е Тоше Петрески, кој речиси шест децении ја надополнува својата збирка кибрити, со различно потекло, а некои и специјално изработени за одредени јубилеи и прослави.
Read more