Ник Картер

Ник Картер обвинет за силување малолетничка

Американскиот пејач Ник Картер е обвинет за силување на малолетничка во 2001 година.
Read more
реклама

НАЈДИ МЕ - Систем за рано предупредување за исчезнати деца во Македонија

Read more

Ибра: Имам толку многу пари, а брат ми не успеав да го спасам

Read more

Како правилно се јаде јапонско јаболко?

Read more

Ретрограден Меркур им ги враќа бившите на 4 хороскопски знаци

Read more