Филм & ТВ

Топ 10 најпиратирани филмови на неделата

1. април 2019 - 12:33 | Б.С.Б.

Torrent Freak ја објави најновата листа на пиратирани филмови во текот на изминатата недела. На врвот се наоѓа анимираниот „How to Train Your Dragon: The Hidden World“, а по него следуваат „Bumblebee“ и „Aquaman“.

Оваа недела на листата има 4 нови филмски наслови. Станува збор за „How to Train Your Dragon: The Hidden World“, „The Highwaymen“, „Captain Marvel“ и „Justice League vs the Fatal Five“.

Најсимнуван филм е „How to Train Your Dragon: The Hidden World“.

Податоците за неделниот извештај на најпиратирани филмови на BitTorrent се од информативен и едукативен карактер.

Целосната листа на најсимнувани филмови во текот на изминатите 7 дена:

1. „How to Train Your Dragon: The Hidden World“

2. „Bumblebee“

3. „Aquaman“

4. „Spider-Man: Into the Spider-Verse“

5. „The Highwaymen“

6. „The Mule“

7. „Triple Threat“

8. „Captain Marvel“

9. „Justice League vs the Fatal Five“

10. „Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald“

Коментирај