Водич за почетници: Како да го користите Chat GPT?

Chat GPT е чет-бот што користи вештачка интелигенција, опремен со огромен сет на податоци, со крајна цел да даде човечки одговори на различни прашања и барања во формат за разговор.

Може да помогне во различни лични и деловни задачи, како што се пишување содржина, смислување маркетинг план, пишување приказни и поезија. Може да пишува и компјутерски код, да преведува јазик, да пишува истражувачки трудови и да резимира книги, филмови и статии.

Во ова видео дознајте како да го користите со сè што има да понуди.

реклама

Интернет

Готово е: Од денеска само X

Read more

Голема закана за YouTube: TikTok тестира видео од 60 минути

Read more

TikTok ја тужи Белата куќа: Си го кршат сопствениот устав, ќе замолкнат 170 милиони Американци

Read more

Блокирањето на X платформата веќе не е исто

Read more

Нови видеа

play_arrow

15 најмистериозни подводни аномалии

Read more
play_arrow

Топ 15 најстрашни туристички атракции

Read more
play_arrow

Топ 20 мегапроекти што ќе бидат завршени во 2024 година

Read more
play_arrow

Каде најчесто грешиме со јадењето протеини?

Read more
play_arrow

Подемот и падот на првиот вегански фудбалски клуб

Read more
play_arrow

Топ 15 најморничави напуштени градови

Read more
play_arrow

Кружен ток не е за секој

Read more
play_arrow

15 најмистериозни езера во светот

Read more
play_arrow

30-минутни интензивни вежби за совршени нозе

Read more
play_arrow

Балканско-Кавкаска песна на Евровизија

Read more
play_arrow

Роботското куче на Boston Dynamics доби крзно

Read more
play_arrow

Како годишните времиња функционираат на другите планети?

Read more