канабис

Јанаки Митровски: Бизнисот со канабис останува привилегија само на богатите и моќните

Здружението за канабис и зелени политики смета дека со предложениот Закон за контрола на опојни дроги и психотропни супстанци постојат одредени позитивни но и повеќе негативни моменти.
Read more

Заев: Извозот на сув цвет од канабис за медицински цели за пазарите во ЕУ станува реалност

Извозот на сув цвет од канабис за медицински цели од Северна Македонија за пазарите во Европската Унија станува реалност.
Read more
реклама

Позата 69 е минато, секс позата 77 е новиот предизвик

Read more

Сведоци на Илинденското востание: Каква Бугарија, рече Питу Гули, за Македонија излеговме!

Read more

Доктор Дре „тежи“ 800 милиони долари, а ќерка му е бездомничка

Read more

Зошто мажите треба да ејакулираат барем 21 пат месечно?

Read more