НЛО

filter

Најдобрите вистински фотографии од НЛО

Без разлика дали верувате во постоењето на живот надвор од Земјата или не верувате, постојат многу фотографии со неидентификувани летечки објекти направени низ годините. Некои се малку матни, делумно заматени или едноставно неубедливи.
Read more

Што најпознатиот уфолог вели за соборените објекти над САД?

Познатиот продуцент на популарната документарна серија „Ancient Aliens“ даде коментар за неидентификуваните летечки објекти кои деновиве американската војска ги собори на небото над САД.
Read more

Пентагон сè уште нема докази дека вонземјани ја посетиле Земјата

Нова иницијатива на Пентагон за истражување на извештаите за НЛО досега не најде докази дека вонземјани ја посетиле Земјата, изјавија високи американски воени претставници.
Read more

Научници ќе објават нови податоци за НЛО следната година

Организацијата UAPx која ги истражува неидентификуваните летачки објекти НЛО и неидентификуваните воздушни феномени наскоро јавно ќе објави нови податоци за НЛО.
Read more

За малку избегнат судир на патнички авион и НЛО

Застрашувачки извештај открива дека патнички авион Boeing 737 за секунди избегнал катастрофа откако при слетувањето во Лидс на патот му се нашол неидентификуван летечки објект.
Read more

Јапонија е подготвена за средба со НЛО

Јапонското Министерство за одбрана и силите за самоодбрана добија упатства во случај на средба со неидентификувани летечки објекти (НЛО), кои, меѓу другото, посочуваат да се соберат што повеќе информации за објектот.
Read more