Ентони Фаучи

Фаучи: Не сум задоволен од развојот на ситуацијата, отворањето на училиштата може да има катастрофални последици

Повеќе од 1.000 Американци ги губат животите од новиот коронавирус секој ден во изминатите две недели, а Центрите за контрола на болести предвидуваат дека бројот на смртни случаи би можел да достигне 200.000 до почетокот на септември.
Read more

Фаучи: Вакцината против COVID-19 нема да биде во целост делотворна

Главниот американски епидемиолог, Ентони Фаучи, смета дека вакцината против коронавирусот нема да биде 100 проценти ефикасна. Според него, шансите за тоа се многу мали.
Read more

Фаучи предупредува: Нема гаранција дека вакцината ќе биде ефикасна

Додека бројни фармацевтски компании ширум светот се во трка која прва ќе развие вакцина против новиот коронавирус, американскиот експерт и главен епидемиолог за Белата куќа Ентони Фаучи изјави дека нема гаранции дека вакцината ќе биде ефик
Read more

Фаучи: Не постојат научни докази дека вирусот е создаден во лабораторија

Ентони Фаучи е директор на американскиот Национален институт за алергии и инфективни болести скоро 40 години и има сведочено на различни епидемии.
Read more
реклама

На почетокот на ноември ни се заканува медиумски мрак

Read more

Три хороскопски знаци кои најтешко ја поднесуваат самоизолацијата

Read more

Зошто Apple ја крие оваа фантастична опција на iPhone 12?

Read more

Цицлест четврток

Read more