Како да снимате состанок на Zoom?

Zoom станува многу популарна платформа за онлајн комуникација и видеосостаноци, со оглед на тоа дека сѐ повеќе луѓе работат од дома.

Платформата е бесплатна и лесна за користење, што се дополнителни причини за нејзината вирална популарност.

Ако сакате да снимате состанок одржан преку Zoom, можете да го направите тоа без разлика дали сте хост (домаќин) на повикот, или учесник. Снимката ќе се зачува во вашиот компјутер.

Како да го направите тоа, научете со видеотуторијалот на Howfinity.

реклама

Софтвер

Водич за почетници - како да користите Twitter?

Read more

Како да го користите стикерот за поддршка на мали бизниси на Instagram?

Read more

Десктоп верзијата на WhatsApp ќе нуди видеоповик за 50 луѓе

Read more

Како да користите Spotify?

Read more

Нови видеа

play_arrow

Патки во фамилијарна прошетка по Вардар

Read more
play_arrow

Неделен план со вежби за слабеење за мајки

Read more
play_arrow

Анимација од идната историска мисија на НАСА и SpaceX

Read more
play_arrow

Вирален хит: Борба меѓу два алигатора во Јужна Каролина

Read more
play_arrow

Како да ја користите апликацијата Zynn?

Read more
play_arrow

Ако сте фан на „Stranger Things“, погледете ги и овие серии на Netflix

Read more
play_arrow

Брз киш со готово лиснато тесто

Read more
play_arrow

Бегство од Дубаи: Каде се исчезнатите принцези?

Read more
play_arrow

Тренинг за мажи: 9 вежби за цврст и подигнат задник

Read more
play_arrow

Како изгледа процесот на создавање вакцина за COVID-19?

Read more
play_arrow

Сѐ што е погрешно со „Rush Hour“

Read more
play_arrow

УФЦ рекорди: Најбрзите победи во историјата

Read more