Хардвер

Apple објави нови реклами за втората генерација на Apple Watch

11. декември 2016 - 15:06 | Б.С.Б.

Во новата серија реклами Apple вниманието го свртува кон втората генерација на паметни часовници, претставени како дел од секојдневниот животен стил.

Станува збор за реклами кои кратко траат и немаат дијалози, а ги водат гледачите во Лос Анџелес и Азија. Главниот фокус е поставен на отворање подароци во кои има нова генерација на Apple Watch, пишува Mashable.

Loading the player...
 
Loading the player...
 
Loading the player...
 
Loading the player...

 

 

Коментирај