Серија А 2020-21

Почнува Серија А: Кој ќе го запре Јувентус?

Денеска почнува новата сезона во италијанската Серија А. Ова е последен од големите шампионати на континентот, кој сè уште не е започнат, но денес битките на Апенините се враќаат во полна сила.
Read more
реклама

Зошто авионите не летаат преку Тихиот Океан?

Read more

Зошто зажалив што ја изгледав цела сезона на „Emily in Paris“?

Read more

Измерени повеќе од 15.000 пениси: Кој е златниот просек?

Read more

КОРОНА кризата врие во цел регион: Каде е најлошо?

Read more